Missing a language? Want to help? Email me! EnglishEnglishDeutschDeutschDeutschFrançaiseNederlandsPortuguêsEspañolItalianoBosanskiLatvijasRomânSuomalainenDanskNorskSvenska
 
Apiarymap.com
Momenteel zijn er 5232 imkerijen op de kaart. 116544 bijenkasten in totaal met meer dan 5827 miljoen bijen! De jongste bijenstand werd toegevoegd op 2017-04-24. Voeg een bijenstand toe!


Welkom bij de "Imkerij kaart"!
Deze imkerij of bijenstandkaart organiseert Scandinavische en internationale bijenhouders en hun bijenstanden/imkerijen op een kaart. Het doel is om op een eenvoudige manier te zien waar je collega-imkers zijn en met welk bijenras ze imkeren.

Hoewel de kaart in eerste instantie gericht is op Noord Europa, is het uiteraard mogelijk om wereldwijd bijenstanden toe te voegen of te zoeken!

Gebruik de navigatie linksboven in beeld. Zoom op een gewenst gebied door dubbel te klikken! Klik de bijenkast symbolen op de kaart om meer informatie te krijgen over een imkerij of bijenstand. Een gele cirkel van 2 km geeft het foerageergebied aan van de bijen.

Doe ook mee! voeg nu je eigen bijenstand toe! Het is makkelijk, snel en gratis!

Symbool op de kaart
Percentage
= Buckfast
23,7%
= Apis mellifera ligustica
14%
= Apis mellifera carnica
29,3%
= Apis mellifera mellifera
13,5%
= Apis mellifera caucasica
1,5%
= Africanized
0,5%
= Apis mellifera/anders
17,4%
= Verkooppunt van honing
= Meerdere bijenstanden hier! Klik!
Ieder symbool op de kaart stelt een imkerij voor en niet een enkele bijenkast!

Follow TheApiaryMap on Twitter


© 2017 Christian Liljeberg. All rights reserved.
Questions and comments: contact2017@apiarymap.com
Translated to dutch by: Willem Schelberg

Biodlarkartan.se - ApiaryMap.com
English - Deutsch - Française - Nederlands - Español - Português - Italiano - Bosanski - Latvijas - Român - Suomalainen - Dansk - Norsk - Svenska