EnglishEnglishDeutschDeutschDeutschFrançaiseNederlandsPortuguêsEspañolItalianoBosanskiLatvijasRomânSuomalainenDanskNorskSvenska
 
Apiarymap.com
Trenutno je prijavljeno 6464 pčelinjaka na mapi. 136595 košnica zajedno više od 6829 miliona pčela! Posljednji pčelinjak je dodat na mapu 2024-07-10. Dodajte svoj pčelinjak!


Dobro došli na Mapu Pčelinjaka!
Mapa pčelinjaka organizira pčelare i njihove pčelinjake. Uloga mape je da saznate lokacije pčelara i pčelinjaka u vašem okruženju i rase pčela koje posjeduju.

Koristite kontrolni panel da pronađete područje za koje ste zainteresovani. Možete da uvećate mapu sa dvostrukim klikom!Kliknite na simbol košnice na mapi da vidite podatke o tom pčelinjaku. Žuti krug pretstavlja radius od 2 km u kojem će pčele da sabiraju nektar.

Pridružite nam se! Da biste se upisali na mapu nije potrebna registracija. Upišite svoj pčelinjak! Pridružite nam se i dajte svoj doprinos! To je veoma jednostavno, brzo i besplatno.

Simbol na mapi
Procenat
= Buckfast-mješana vrsta pčele
26.6%
= Talijanska pčela
15%
= Kranjska pčela
30.9%
= Tamna evropska pčela
17.1%
= Kavkaska pčela
1.7%
= Afrikanizirana pčela
0.9%
= Druga vrsta pčele/ako nije navedena
18.9%
= Ovdje možete kupiti MED!
= Veći broj pčelinjaka!Klik!
Svaki simbol košnice na mapi predstavlja pčelinjak
© 2024 Christian Liljeberg. Sva prava zadržana.
Pitanja i komentari: contact@apiarymap.com
Prevod na bosanski jezik zahvaljujući BHP forumu http://www.pcelarstvo-nahl.com/forum/index.php

Biodlarkartan.se - ApiaryMap.com
English - Deutsch - Française - Nederlands - Español - Português - Italiano - Bosanski - Latvijas - Român - Suomalainen - Dansk - Norsk - Svenska