Biodlarkartan.se

< Tillbaka till startsidan utan att lägga till

Lägg till bigård
Zooma in och panorera kartan tills du hittar rätt område. Klicka sedan på kartan för att markera var bigården finns. Dra markören eller klicka på en ny plats för att flytta den.

Fyll i uppgifterna här under för bigården du vill lägga till. Biras krävs (markerad med *). Vet du inte biras välj "Annan/Vet ej".

För verifikation behöver du också fylla i ditt eget namn och epostadress (markerade med *) längst ner. Det du fyller i där kommer inte att synas publikt på Biodlarkartan utan bara vara för att bekräfta det du skickar in och ifall du vill ändra eller ta bort något gällande denna bigården i framtiden.

Inskickad information kommer inte användas i något annat syfte än att visas på Biodlarkartan.se. Biodlarkartan.se förbehåller sig rätten att redigera inskickad information vad gäller stavning, grammatik och interpunktion.

Lat: Lng:
Biodlarens/bigårdens namn:
Epostadress:
Webbplats:
http://
Biras *:
Antal samhällen på platsen:
(cirka)
Övrig information: (visas på kartan)
Honung säljs här!
Nej
Ja

Klicka endast i om en besökare kan komma till just denna bigården för att köpa honung. Klicka inte i om det är så att du egentligen säljer din honung någon annanstans. Skriv hellre det i Övrigt-fältet.
Dina uppgifter
Fyll i även om de är samma som ovan. Är du ombud för någon utan epostadress skriver du dina uppgifter.
Ditt riktiga namn *:
Epostadress*:
Viktigt att detta är en giltig epostadress. Du behöver den för att ändra eller ta bort din bigård. Ditt bidrag kommer inte att godkännas utan en adress.
 


Alla rättigheter reserverade.
Frågor och kommentarer: kontakt@biodlarkartan.se