EnglishEnglishDeutschDeutschDeutschFrançaiseNederlandsPortuguêsEspañolItalianoBosanskiLatvijasRomânSuomalainenDanskNorskSvenska
 
Apiarymap.com
Momenteel zijn er 6464 imkerijen op de kaart. 136595 bijenkasten in totaal met meer dan 6829 miljoen bijen! De jongste bijenstand werd toegevoegd op 2024-07-10. Voeg een bijenstand toe!


Welkom bij de "Imkerij kaart"!
Deze imkerij of bijenstandkaart organiseert Scandinavische en internationale bijenhouders en hun bijenstanden/imkerijen op een kaart. Het doel is om op een eenvoudige manier te zien waar je collega-imkers zijn en met welk bijenras ze imkeren.

Hoewel de kaart in eerste instantie gericht is op Noord Europa, is het uiteraard mogelijk om wereldwijd bijenstanden toe te voegen of te zoeken!

Gebruik de navigatie linksboven in beeld. Zoom op een gewenst gebied door dubbel te klikken! Klik de bijenkast symbolen op de kaart om meer informatie te krijgen over een imkerij of bijenstand. Een gele cirkel van 2 km geeft het foerageergebied aan van de bijen.

Doe ook mee! voeg nu je eigen bijenstand toe! Het is makkelijk, snel en gratis!

Symbool op de kaart
Percentage
= Buckfast
26.6%
= Apis mellifera ligustica
15%
= Apis mellifera carnica
30.9%
= Apis mellifera mellifera
17.1%
= Apis mellifera caucasica
1.7%
= Africanized
0.9%
= Apis mellifera/anders
18.9%
= Verkooppunt van honing
= Meerdere bijenstanden hier! Klik!
Ieder symbool op de kaart stelt een imkerij voor en niet een enkele bijenkast!
© 2024 Christian Liljeberg. All rights reserved.
Questions and comments: contact@apiarymap.com
Translated to dutch by: Willem Schelberg

Biodlarkartan.se - ApiaryMap.com
English - Deutsch - Française - Nederlands - Español - Português - Italiano - Bosanski - Latvijas - Român - Suomalainen - Dansk - Norsk - Svenska